Juhli intiimisti hotellissa – hanki jääpalamuotit ja muut juhlatarvikkeet näppärästi netistä!

//Juhli intiimisti hotellissa – hanki jääpalamuotit ja muut juhlatarvikkeet näppärästi netistä!

Korona-ajan juhlien järjestäminen on vaatinut tavallista enemmän mielikuvitusta, sillä suurten juhlien järjestäminen ei ole juuri nyt järkevää epidemian vuoksi. Yksi hyvä vaihtoehto on viettää intiimejä juhlia hulppeassa hotellihuoneessa pienellä ystäväporukalla. Jo 1–4 henkilön kanssa saadaan aikaan kunnon juhlahumu, kunhan vain juhlien vieraat valitaan huolella. Omasta hotellihuoneesta ei välttämättä tarvitse poistua lainkaan, sillä huonepalvelu huolehtii enemmän kuin mielellään tarjoiluista suoraan hotellihuoneeseen. Hotellihuoneita voi löytää nyt jopa tavallista edullisempaan hintaan, kun hotellit kärsivät asiakaskadosta epidemian vuoksi. Matkailualan yritykset ovat seuranneet tilanteen kehittymistä silmä kovana niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa. Jääpalamuotit ja muut juhlatarvikkeet kannattaa hankkia näppärästi netistä jo reippaasti ennen juhlien H-hetkeä. Kerromme tässä artikkelista, mistä juhlatarvikkeet kannattaa hankkia.

Juhlatarvikkeet netistä

Juhlatarvikkeita on helppo ostaa netistä ja jo melko pienillä valinnoilla voidaan tuoda juhliin haluttua tunnelmaa valitun teeman mukaan. Edulliset ja hauskat jääpalamuotit pitävät juomat kylminä. Lisäksi ne saavat vieraiden suut hymyyn jo juhlien alkumetreillä. Partyking-verkkokaupasta löytyy monen mallisia jääpalamuotteja, joissa voi valmistaa jääpalojen lisäksi paljon muutakin kivaa juhlia varten.

Suomalaiset eivät tunnetusti vaadi suurtakaan syytä innostuakseen järjestämään juhlia, joten tällaiset pienet intiimit juhlat voi hyvin järjestää läheisimpien ystävien kesken vaikka ihan vain juhlistamaan sitä, että kaikki ovat terveinä ja voivat hyvin. Ennen koronarokotusten lisääntymistä ja tilanteen rauhoittumista juhlat kannattaa kuitenkin pitää mahdollisimman pieninä ja intiimeinä. Jääpalamuottien lisäksi verkkokaupasta on näppärää tilata muitakin juhlatarvikkeita, kuten naamiaisasuja ja hauskoja kapineita. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa, eikä sivuston ansiosta juhlien järjestämiseen liity turhaa ylimääräistä stressiä. Kun juhlatarvikkeet tilaa näppärästi netistä ja jättää tarjoilujen hoitamisen hotellin huoleksi, jää itselle tavallista enemmän aikaa keskittyä nauttimaan läheisimpien ystävien seurasta.

Inspiraatiota netistä

Edellä mainittu Partyking-sivusto on hyvä inspiraation lähde suunnitellessasi kivoja, intiimejä juhlia lähimmille ystävillesi. Sivuston hauskat tuotteet tarjoavat inspiraatiota esimerkiksi juhlien teemaan ja tuotteiden joukosta löytyy sellaisiakin vaihtoehtoja, joita ei välttämättä olisi itse tullut koskaan ajatelleeksi. Sivuston nimi onkin erityisen kuvaava ja sivuston tuotteiden avulla sinäkin voit olla omien juhliesi partyking tai -queen.

Inspiraatiota voi hakea myös julkkisten järjestämistä juhlista, kuten Martina Aitolehden ja Sara Siepin järjestämistä halloween-juhlista, jotka herättivät aikoinaan runsaasti keskustelua. Kaikki keskustelu ei suinkaan ollut positiivista, mutta moni julkisuuden henkilö tuntuu ajattelevan kaiken julkisuuden olevan hyvää julkisuutta. Ainakin tällaiset tempaukset auttavat julkisuuden henkilöitä pysymään lööpeissä ja seuraajiensa muistissa. Mitä mieltä sinä olit Martina Aitolehden ja Sara Siepin halloween-pirskeistä?

By | 2021-02-25T19:52:00+00:00 helmikuu 25th, 2021|Uncategorized|Kommentit pois päältä artikkelissa Juhli intiimisti hotellissa – hanki jääpalamuotit ja muut juhlatarvikkeet näppärästi netistä!
Avada