Mistä hotellista löytyy paras aamiainen Helsingissä?

//Mistä hotellista löytyy paras aamiainen Helsingissä?

Etsitkö Helsingin parasta aamiaista tarjoavaa hotellia? Tästä artikkelista löytyy yksi erityisen varteenotettava vaihtoehto.

Tutustu Hotelli Fabianin raikkaaseen aamiaiseen

Hotelli Fabianissa on panostettu aamiaisen raikkauteen ja ravitsevuuteen. Tällä aamupalalla saat energisen olon, minkä ansiosta päivä alkaa kivoissa merkeissä ja askel tuntuu kevyeltä aamiaisen jälkeen. Hotelli Fabianissa pöytään katetaan esimerkiksi luomupuuroa sekä Kanniston leipomon ihania herkkuja. Nämä herkut on valmistettu rakkaudella lisäaineettomasti. Juomina aamiaisella tarjoillaan herkullisia smoothieita, mehuja sekä kahvia ja teetä. Tästä ei aamiainen helsingissä juuri paremmaksi voi muuttua!

Missä ja milloin?

Löydät Hotelli Fabianin Helsingin ydinkeskustasta Tähtitorninmäen vierestä osoitteesta Fabianinkatu 7. Kävelymatka keskustasta hotellille kestää 10-15 minuuttia, mutta voit myös taittaa matkan raitiovaunulla vain parissa minuutissa.

Aamiainen tarjoillaan Hotelli Fabianissa maanantaista perjantaihin kello 7 – 10 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8 – 11.30. Jos haluat nauttia aamiaisesta hotellin ulkopuolisena vieraana, varmistathan aamiaisen varaustilanteen hotellista etukäteen. Jos olet hotellin asiakas ja hotellissa on ruuhkaa, valitsethan toivomasi aamiaiskattausajan kirjautuessasi sisään hotelliin. Jokaiseen aamiaiskattaukseen mahtuu rajallinen asiakasmäärä.

By | 2023-02-19T07:20:00+00:00 helmikuu 19th, 2023|Hotelleihin|Kommentit pois päältä artikkelissa Mistä hotellista löytyy paras aamiainen Helsingissä?
Avada