Moderni hotelli hyvällä paikalla Helsingissä – sellainen on GLO Hotel Art

//Moderni hotelli hyvällä paikalla Helsingissä – sellainen on GLO Hotel Art

Suomessa on monia upeita hotelleja ja hotelliketjuja, jotka ihastuttavat ja saavat heittäytymään niin lyhyeen irtiottoon arjesta kuin pidemmillekin lomille. GLO Hotel -ketju on sellainen, joka saa hyvää palautetta kävijöiltä. Jos olet käymässä Helsingissä, voi GLO Hotel Art -nimistä hotellia suositella. Se on nimensä mukaisesti hyvin taiteellinen hotelli, jossa on panostettu muun muassa moderneihin huonekaluihin, luksukseen sekä näyttävyyteen. Kyseinen hotelli sijaitsee jugendtalossa. Jylhä GLO Hotel Art on siis upean näköinen joka puolelta katsottuna. Voisi sanoa, että siellä on melkein linnamainen tunnelma, mutta kuitenkin myös paljon modernia nykyaikaa. Tällainen sekoitus sopii hyvin oikeastaan kaikille matkailijoille, mutta erityisesti heille, joille hotelli on suuri osa matkailuelämystä.

GLO Hotel Art on ihana juhlien viettopaikka

GLO Hotel Art on myös paikka, jossa voi järjestää kokouksia tai muita tapahtumia. Tapahtumat voivat olla joko suuria tai pienempiä ja intiimejä yksityisiä tapahtumia. Hotelli sopii myös erityisen hyvin hääjuhlapaikaksi. Niin vieraat kuin itse hääparikin voivat yöpyä GLO Hotel Artin persoonallisissa huoneissa. Hääsviitti on tietysti saatavilla erikseen ja sinne voi järjestää kaikenlaista mukavaa yllätystä ja luksusta niin hääyöksi kuin seuraavaksi aamuksikin. Tilat antavat mahdollisuuden ruokailuun suurissa saleissa ja soittaa musiikkia tai järjestää muuta juhlaa mitä itse kukakin häissään haluaa järjestää. Kyseinen hotelli on siis erittäin monipuolinen ja sopii kaikkien matkailijoiden tarpeisiin. Jos siis olet suunnittelemassa matkaa Helsinkiin, kannattaa sinun tutustua tähän hotelliin. Sillä on paljon tarjottavaa ja kyseisessä hotellissa pääsee kokemaan sellaisia elämyksiä, joita ihan kaikissa hotelleissa ei pääse kokemaan. GLO Hotel Artin huoneet jo itsessään ovat näkemisen arvoisia, sillä ne todellakin ovat taidetta.

By | 2023-02-24T05:49:00+00:00 helmikuu 24th, 2023|Hotelleihin|Kommentit pois päältä artikkelissa Moderni hotelli hyvällä paikalla Helsingissä – sellainen on GLO Hotel Art
Avada