Hotelli tarjoaa luksuselämyksen arkeen – myös silloin, kun et voi matkustaa kauas

/Hotelli tarjoaa luksuselämyksen arkeen – myös silloin, kun et voi matkustaa kauas

Tärkeä osa matkailua on yleensä jokaiselle hotellissa tai muussa matkakohteen majoituspaikassa yöpyminen. Mikä asettaisikaan mielen paremmin lomatunnelmaan, kun hotellin puhtaan valkoiset lakanat tai Olaplex in laadukkaat kauneudenhoitotuotteet pienissä purkeissaan valkoisen marmorisessa kylpyhuoneessa? Hotellissa on myös jotakin kutkuttavan jännittävää – saat viettää yön jossakin muualla kuin kotona, ja usein olo on kuin kuninkaallisella konsanaan. Hotelli tarjoaa pienen palan luksusta, kun saat nukkua suuressa ja pehmeässä sängyssä, katsoa telkkaria suoraan sängystä käsin ja käydä kylpemässä ihanan valkeassa ammeessa ennen suuntaamista herkullisia ruokia tarjoilevaan hotellin ravintolaan. Oli kyseessä pieni tai vähän tunnetumpi hotelli, on hotellivierailu yleensä varsin onnistunut.

Oli hotellissa vierailu sitten yhden päivän, yhden viikon tai vaikka kuukauden mittainen, tuntuu jokainen päivä taatusti ylelliseltä. Jokainen meistä kaipaa joskus vaihtelua arkeensa, ja hotelli tarjoaa juuri tätä: kerrankin ei tarvitse itse huolehtia siivoamisesta, ruoanlaitosta ja arjen muista askareista, vaan voi ottaa aikaa ihan vain rentoutuakseen ja nauttiakseen ympäristön viihdetarjonnasta. Tämä puolestaan antaa virtaa vielä pitkäksi aikaa ja auttaa jaksamaan läpi harmaan arjen.

Hotelliin lähiseudulle?

Aina ei ole mahdollista lähteä lomalle kauemmas – tämän on todistanut koronaviruspandemia, joka on estänyt suurimman osan ulkomaanmatkailusta. Hotellit ovat kuitenkin edelleen olemassa, ja jotta ne voivat jatkaa toimintaansa, on jonkun majoituttava. Lähes jokainen meistä alkaa jo olemaan loman tarpeessa, ja heille joille vuosittainen reissu etelään on koko vuoden henkireikä on harmaaseen Suomeen jumittuminen varmasti tiukka paikka. Mitä jos kuitenkin voisit saada edes pienen maistiaisen lomaa ilman tarvetta matkustaa yhtään minnekään?

Tässä tapauksessa hotellit voivat olla monen pelastus. Sinunkin kotikaupungistasi tai lähiseudulta löytyy taatusti upeita hotelleja, joissa et ole koskaan käynyt. Mitä jos tekisitkin matkan syvemmälle omaan kaupunkiisi? Olemme usein niin vahvasti arjen vankeja, että sokeudumme täysin oman lähiseutumme kauneudelle emmekä osaa arvostaa niitä nähtävyyksiä, jotka ovat aivan lähellämme. Tekemällä matkan oman kaupunkiisi voit oppia näkemään kotikaupunkisi aivan uusin silmin ja ehkäpä löytää itsellesi myös aivan uuden tavan matkailla. Kotimaan matkailu on Suomessa turhan aliarvostettua, vaikka siitä olisi potentiaalia vaikka mihin. Kaikki alkaa ihanasta hotellista ihanine lakanoineen ja kauneudenhoitotuotteineen – mihin sinä seuraavaksi suuntaat?

By | 2020-12-29T14:52:00+00:00 joulukuu 29th, 2020|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Hotelli tarjoaa luksuselämyksen arkeen – myös silloin, kun et voi matkustaa kauas
Avada