Hotel Kämp on kenties Suomen tunnetuin hotelli

/Hotel Kämp on kenties Suomen tunnetuin hotelli

Helsingissä sijaitseva Kämp tunnetaan hulppeana luksushotellina, jonka valitseva lähes kaikki kaupunkiin saapuvat kansainväliset suurtähdet aina Rolling Stonesista U2:een ja Bruce Springsteeniin. Hotel Kämpin tähtiluokitus on täydet viisi tähtiä, eikä sinne sisään astuessa jää epäselväksi, miksi näin on. Hotelli huokuu 1800-luvun loppupuolen klassista ylellisyyttä, mutta samalla se tarjoaa viimeisen päälle hiotut modernit puitteet.

 

Hotellin sijainti ei voisi olla parempi

Kämp löytyy Esplanadinpuiston pohjoispuolelta. Aivan lyhyen kävelymatkan päässä ovat Kauppatori sekä satama ja kauppahalli. Hotellin kummallakin puolella on runsaasti ostosmahdollisuuksia aina Esplanadin kalliista merkkiputiikeista Aleksanterinkadun monipuoliseen valikoimaan. Turisteja kiinnostavat usein myös lähistöllä sijaitsevat Suurkirkko sekä Uspenskyn katedraali, joihin kävelee hotellilta alle kymmenessä minuutissa. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat Hotel Kämpin kyljessä, sillä sen vieressä sijaitseva raitiovaunupysäkki toimii yhteyspisteenä silloin kun haluaa lähteä tutustumaan kaupunkiin laajemminkin.

Hotellihuoneita on useita erilaisia

Kaikki Kämpin huoneet on sisustettu luksustyylin mukaisesti siten, että niissä yhdistyvät klassisuus ja modernius. Marmorin peittämissä kylpyhuoneissa on sekä kylpyamme että suihku, ja mitä korkeammalle huoneluokissa mennään, sitä ylellisemmäksi käyvät puitteet. Eri huoneluokkia Kämp-hotellissa ovat Deluxe, Executive, Suite, Junior Suite, Kämp Suite ja Presidential Mannerheim Suite.

Kämp tarjoaa tasokasta palvelua

Kämp on hotelli, joka pitää kunnia-asiana saada palvella vieraitaan mahdollisimman korkeatasoisesti. Hotellin palvelut ja puitteet ovatkin viimeisen päälle, sillä sieltä löytyy niin baareja kuin ravintoloitakin, joista tunnetuin on pääravintolana pidetty Brasserie Kämp. Rentoutumiseen hotellista löytyy kuntosali, kylpylä sekä hierontapalveluita ja kolme erilaista saunaa. Henkilökunta auttaa auliisti silloin jos vieraat tarvitsevat vinkkejä esimerkiksi ostostenteon suhteen alueella.

Hotellin tyyli on pistämättömän upea

Kämp edustaa klassisen eleganttia hotellia, jonka tyyliin kuuluvat olennaisena osana marmoripylväät ja ylelliset koristelut. Vaikka hotelli henkiikin 1800- ja 1900-lukujen vaihteen vanhaa glamouria, ovat puitteet silti aivan uudet ja siistit. Taiteen ystävät pääsevät tässä hotellissa ihailemaan suomalaista nykytaidetta sekä hotellin huoneissa että yleisissä tiloissa, sillä seinille on ripustettu monia upeita töitä.

By | 2017-11-07T10:52:13+00:00 heinäkuu 8th, 2017|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Hotel Kämp on kenties Suomen tunnetuin hotelli
Avada