Maailman kalleimmat hotellit

/Maailman kalleimmat hotellit

Useimmiten kun matkalle lähdetään, valitaan sen ajaksi majoituspaikaksi vaihtoehto, jossa kohtaavat itselle sopiva budjetti, paras mahdollinen sijainti sekä palvelut. Jotkut ovat niin onnekkaassa asemassa, ettei hinnalla niinkään ole väliä hotellia valitessa. Juuri tällaista asiakaskuntaa varten tarjolla onkin uskomattoman ylellisiä ja upeita hotelleja, joissa yöpyminen on niin hintavaa, etteivät tavalliset matkailijat voisi edes kuvitella niissä majoittumista. Toisaalta monet ovat valmiita maksamaan uskomattomasta hotelliyöstä hieman enemmänkin etenkin silloin jos kyseessä on aivan erityinen tilaisuus kuten vaikkapa häämatka. Kun valitsee hotellin, jossa yöpyminen maksaa mansikoita, on syytäkin odottaa, että siellä yöpyviä kohdellaan kuninkaallisesti.

Seuraavaksi esitellään muutamia esimerkkejä tämän hetken kalleimmista hotelleista maailmassa.

  • President Wilson -hotelli ja aivan erityisesti sen Royal Penthouse -sviitti tekevät merkittävän loven kukkaroon, sillä yksi yö hotellin sviitissä kustantaa noin 55 000 euroa! Tarjolla ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa hotellihuone, vaan täällä ovat hotellin mukaan viihtyneet monet julkisuudenhenkilöt aina Michael Jacksonista Rihannaan ja Bill Gatesiin. Hotelli tarjoaa ehdottoman suojatun ja turvallisen huoneen, jossaon luodinkestävät ikkunat. Sijainti upean Geneve-järven äärellä takaa hulppeat näkymät omasta sviitistä käsin. Tämä hotelli ei tarjoa mitään tusinamajoitusta, vaan 12 laadukkaasti sisustettua hotellihuonetta, joista löytyy marmoripintaiset kylpyhuoneet, ruokailuhuone sekä tilat biljardin pelaamiseen, kuntoiluun ja porealtaassa rentoutumiseen. Hotellihuoneissa tarjottava teknologia on viimeisintä huutoa, sillä valtavankokoisesta taulutelevisiosta voi katsella suosikkiohjelmiaan. Vaihtelua kaipaava voi istahtaa huoneesta löytyvän Steinway-merkkisen pianon ääreen pimputtelemaan melodioita omassa rauhassa.
  • Monelle upporikkaalle turistille Kreikka on mieluinen matkakohde. Grand Resort Lagonissi Royal Villa -niminen luksushotelli Ateenassa, Kreikassa, lukeutuu niin ikään maailman hulppeimpien hotellien joukkoon. Tästä hotellista löytyy kymmenen tasokasta ravintolaa, 197 hotellihuonetta sekä 76 upeaa sviittiä. Palvelut ovat Grand Resort Lagonississa omaa luokkaansa, sillä vieraille on tarjolla monenlaisia mahtavia palveluita ja elämyksiä, joita ei välttämättä tajua edes tarvitsevansa ennen kuin niiden olemassaolosta kuulee! helikopteriajeluita, luksusjahtien vuokrausmahdollisuus sekä limusiinikyytejä. Hotelli on Kreikan kallein, sillä yhdestä yöstä tulee täällä pulittaa noin 40 000 euroa!
  • Jos mieli tekee päästä kokemaan jotain aivan uutta ja taskun pohjalta sattuu löytymään ylimääräiset 140 000 euroa, kannattaa siinä tapauksessa ehdottomasti harkita rahojen sijoittamista St. Lucialla sijaitsevassa Lover’s Deep Luxury Submarine -hotellissa yöpymiseen. Lover’s Deep Luxury Submarine on tiettävästi tämän hetken kallein majoitusvaihtoehto koko maailmassa, mutta rahoilleen saa todella vastinetta uskomattomien elämysten muodossa. Hotelli sijaitsee kirjaimellisesti sukellusveneessä syvällä valtameressä siten, että vieraille tarjoutuu mahdollisuus päästä ihailemaan vedenalaista maailmaa. Tämän hotellin puitteet ovat kerrassaan poikkeukselliset, joten yöpyminen hotellissa jää taatusti mieleen ikuisiksi ajoiksi!
By | 2017-11-07T10:52:13+00:00 elokuu 4th, 2017|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman kalleimmat hotellit
Avada