Tehokas iMac-tietokone hotellin varausjärjestelmän käyttöön

/Tehokas iMac-tietokone hotellin varausjärjestelmän käyttöön

Hotellien käyttämät varausjärjestelmät ovat luonnollisesti äärimmäisen tärkeä osa liiketoimintaa, sillä juuri varausjärjestelmän kautta kaikki uudet varaukset pystytään rekisteröimään yhteen paikkaan, saapuivat ne sitten netin, puhelimen, hotellin omien nettisivujen tai sähköpostin välityksellä.

Varausjärjestelmä on hotellin liiketoiminnan tukipilari

Varausjärjestelmän avulla jokainen työntekijä pystyy selvittämään, kuinka monta saapuvaa asiakasta kyseiselle päivälle on, kuinka monta huonetta on vapaana sekä kuinka monta asiakasta aikoo kirjautua ulos kyseisenä päivänä. Samaisen järjestelmän lisäksi myös asiakastieto välittyy helposti osastolta toiselle, jolloin esimerkiksi siivoojat pystyvät näkemään, kuka on jo kirjautunut ulos, tai josta hotellin ravintolan työntekijä pystyy kätevästi tarkistamaan, minkä huoneen laskulle tietyn pöydän ruoat ja juomat laitetaan.

On siis sanomattakin selvää, että varausjärjestelmä näyttelee olennaista osaa hotellin liiketoiminnassa ja tästä syystä onkin tärkeää, että varausjärjestelmää pystytään käyttämään ongelmitta. Koska nämä järjestelmät käsittelevät valtavia määriä tietoa päivittäin ja usein jopa kymmenet eri ihmiset joutuvat käyttämään sitä samaan aikaan, on hyvä varmistaa, että ne tietokoneet ja laitteet, joihin varausjärjestelmä asennetaan, pystyvät pyörittämään järjestelmää oikein.

Tästä syystä hotellin käyttöön kannattaa hankkia mahdollisimman tehokas tietokone, jonka avulla varmistetaan, että varausjärjestelmän käytössä ei esiinny ongelmia ja että kaikki varaukset ja asiakastieto saadaan päivitettyä järjestelmään ajankohtaisesti kaikkien nähtäväksi.

Miksi hankkia käytetty iMac hotellin käyttöön?

Yksi parhaimmista valinnoista hotellin varausjärjestelmän käyttöön on Applen iMac 21 5 tarkalla IPS-näytöllä sekä erittäin tehokkaalla Intel-neliydinprosessorilla ja näytönohjaimella varustettuna. Suuren näytön ansiosta työskentely tällä tietokoneella on huomattavasti mukavampaa, ja tehokkaan prosessorin ansiosta varausjärjestelmän käyttäminen on erittäin sulavaa.

Monien hotellien investointeja ajavat kuitenkin usein kaksi tärkeää tekijää: ekologisuus ja budjettiystävällisyys. Esimerkiksi ensiaskeliaan ottava tuore hotellialan yrittäjä ei välttämättä halua investoida uuteen iMac-koneeseen heti kerralla valtavia summia rahaa, joten tietokoneiden ostaminen käytettynä luotettavalta mResell-jälleenmyyjältä voi säästää jopa tuhansien eurojen edestä rahaa.

Toinen tärkeä tekijä monelle hotellille on ekologisuus. Elektroniikasta kertyvää jätettä pidetään erityisen ongelmallisena, sillä laitteiden komponenttien kierrättäminen on vaikeaa ja lisäksi niiden valmistamiseen kuluu valtava määrä luonnonvaroja. Tästä syystä käytetyn iMac-koneen ostaminen auttaa pienentämään myös hotellin hiilijalanjälkeä merkittävällä tavalla.

Lisäksi mResell toimittaa kaikki tuotteensa testattuina valtuutetun Apple-teknikon toimesta. Tällä tapaa käytetyn laitteen ostaminen on huomattavasti turvallisempaa. Hotellit saavat tuotteilleen myös 12 kuukauden käyttötakuun sekä 14 päivän palautusoikeuden, eli toisin sanoen samat edut kuin täysin uutta laitetta ostettaessa.

By | 2021-08-04T20:53:00+00:00 elokuu 4th, 2021|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Tehokas iMac-tietokone hotellin varausjärjestelmän käyttöön
Avada