Huoltoauton kalusteet hotellin ylläpitämiseen

//Huoltoauton kalusteet hotellin ylläpitämiseen

Hotelli ja sen piha-alueet vaativat monenlaista huoltoa. Tästä syystä hotellilta onkin löydyttävä riittävä huoltoautokalusto. Löydät tästä artikkelista vinkkejä hotellin laadukkaan huoltoautokaluston kokoamiseksi entisestä Jönköpingin kunnasta Tenhultista ponnistaneen Work Systemin jalanjäljissä. Esittelemme artikkelin aluksi Work Systemin lyhyesti, minkä jälkeen kerromme, millaisia tuotteita Work System voi tarjota hotellille. Ensimmäiseksi esittelemme Work Systemin näppärät hylly- ja lavaratkaisut, jotka parantavat hotellin huoltoautojen käytettävyyttä. Tämän jälkeen kerromme Work Systemin monipuolisista työmaatuotteista, jotka voivat olla tarpeen esimerkiksi hotellin pihatöissä. Lopuksi esittelemme Work Systemin turvallisuustuotteita, jotka ovat tarpeen työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi.

Mistä löydän huoltoautokalusteita hotellille?

Löydät ammattimaiset huoltoauto kalusteet Work Systemiltä. Work System on Tenhultissa sijaitsevasta autotallista menestykseen ponnistanut huoltoautokalusteita tarjoava yritys. Nykyisin se on yksi Euroopan markkinajohtajista tällä alalla. Menestyksen tärkeänä osatekijänä on ollut ja on edelleen innovatiivinen tuotekehitys. Lisäksi yrityksen menestyksen takaa löytyy alan rautaisia ammattilaisia, joiden ammattitaidon varaan on ollut helppo rakentaa menestyvää yritystä.

Näppärät hylly- ja lavaratkaisut hotellin huoltoautoihin

Yritys tarjoaa hotellille esimerkiksi näppäriä hyllyratkaisuja monenlaisiin autoihin. Lisäksi sen valikoimista löytyy monenlaisia lisävarusteita. Work Systemin omistaa Ikea-perheeseen kuuluva Kampradin säätiö ja sen ovat perustaneet David Nordin sekä Jonas Hallenborg. Löydät tästä yrityksestä Premium-tason ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi voit olettaa saavasi Work Systemiltä erityisen hyvää ja rautaista palvelua ammattilaisen otteella.

Yritys on keskittynyt 100-prosenttisesti autojen hyllyratkaisuihin, erilaisiin varusteisiin sekä lisävarusteisiin, joten se on oivallinen yhteistyökumppani kaivatessasi päivitystä työautoihisi. Yrityksen tuotteiden avulla työautoistasi on mahdollista luoda entistä järjestelmällisempiä, tehokkaampia ja toimivampia työympäristön osia. Erityistä huomiota Work System kiinnittää törmäysturvallisuuteen, joten se on myös turvallinen valinta. Kaiken kaikkiaan Work Systemin bränditarina on niin upea, että siitä on hyvä ammentaa inspiraatiota myös omaan hotelliyritykseen!

Work Systemiltä löytyy esimerkiksi pakettiauton hyllyjä sekä kaksoislattioita, kattovarusteita, lavatarvikkeita, vetolavoja, styling-tuotteita, lisä- ja työvaloja, kuormankiinnitystarvikkeita, varoitusvaloja, vilkkuvaloja ja tietyömaatuotteita. Hotellille joudutaan kuljettamaan monenlaisia tuotteita ja on tärkeää, että ne saapuvat perille nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Tällöin erilaiset kiinnitys- ja lavatuotteet voivat olla tarpeen. Work System on erilaisten kuljetusten rautainen ammattilainen, joten kannattaa tutustua sen tarjoamiin vaihtoehtoihin, joiden avulla kuljetukset on helppo hoitaa ammattilaisen otteella.

Työmaatuotteet hotellin pihatöihin

Hotellin pihamaa saattaa vaatia aika ajoin kunnostusta ja tällöin työmaa on tärkeää merkitä ja rajata huolellisesti, jotta hotellin asiakkaiden turvallisuus voidaan taata! Erilaiset työmaatuotteet ovat tarpeen ja niitäkin löytyy Work Systemiltä. Työmaalla voidaan tarvittaessa käyttää esimerkiksi varoitusvaloja ja -kylttejä sekä sulkukilpiä.

Turvallisuustuotteet työntekijöiden turvaamiseksi

Hotellin kunnostus- ja huoltotöissä voi tulla vastaan yllättäviä tilanteita, joihin on hyvä varautua etukäteen. Myös työntekijöiden turvallisuudesta on huolehdittava asianmukaisesti, ja huoltoautot onkin hyvä varustaa monipuolisin ensiaputuottein ja jauhesammuttimin. Ensiapulaukku ajoneuvokiinnikkeillä tuo turvaa työkohteisiin ja pysyy helposti käden ulottuvilla – eikä se edes maksa paljon, sillä Work Systemillä tällaisen ensiapulaukun hinta liikkuu noin 70 euron tietämillä. Yllättävän hädän hetkellä ensiaputarvikkeet ovat laukussa käden ulottuvilla ja apua on saatavilla nopeasti.

Myös jauhesammuttimet ajoneuvokiinnikkeellä tuovat turvaa työntekijöille ja nekin pysyvät helposti ajossa mukana näppärän kiinnikkeen avulla. Jauhesammuttimet ajoneuvokiinnikkeellä maksavat Work Systemillä noin 40–70 euroa. Nämä ovat pieniä sijoituksia erittäin tärkeään asiaan – työntekijöiden turvallisuuteen!

By | 2022-12-22T10:25:59+00:00 marraskuu 30th, 2021|Hotelleihin|Kommentit pois päältä artikkelissa Huoltoauton kalusteet hotellin ylläpitämiseen
Avada